‘Met de bus naar de ZEE

 TOETER TOETER TUUT

Wat daar is het heel erg fijn

TOETER TOETER TUUT TUUT

Ja we doen daar leuke dingen

TOETER TOETER TUUT

Als we allemaal samen zijn’

Deze maand was de maand waarin we vooral samen met de kinderen hebben genoten. Zo hebben we onze zeeklassen gehad als ook onze uitstap naar Plopsaland. De kinderen van L1 en L2 werden door elkaar gehaald waardoor iedereen ook eens de kans kreeg om met een ander kindje te spelen. Iedereen heeft een fijne tijd gehad en heel erg zijn best gedaan, super!

Ook op school moesten er nog een aantal dingen afgewerkt worden. Zo kwam er in deze maand geen nieuwe leerstof bij maar werden alle dingen die we eerder leerden helemaal herhaald zodat alles fris in het geheugen zou zitten voor de grote zomervakantie van start gaat. Wat hebben wij al veel geleerd dit schooljaar!

Ook voor muzische vorming werden nog een aantal dingen afgewerkt en besproken. Zo maakten de kinderen het Vaderdagcadeau in thema ‘bijtjes’. Dit is dan een zeer leuk foto houdertje geworden met ook nog eens lekkere honingsnoepjes, wat hebben de papa’s geluk! Deze periode gingen we ook aan de slag voor drama. De kinderen hebben aan de hand van ‘JEBBERTALK’ verschillende emoties moeten uitbeelden. Dit deden ze dan door te zoemen.