April was een heel korte maand, althans toch de tijd die we op school doorbrachten was erg kort. We hebben zoveel mogelijk proberen te genieten en hebben heel wat toffe dingen gedaan… 


Na een heel jaar van inspanning was het voor de paasvakantie tijd voor ontspanning! We genoten van een toffe Paasfilm en aten zelfgemaakte popcorn. Mmmm…

We gaan vaak te voet op pad, het was dan ook leuk dat de politie van De Pinte langskwam om ons nog eens alle kneepjes van het vak te leren. Omdat we buiten zijn zo fijn vinden, namen we van de gelegenheid gebruik om op woensdag 24 april de klasdeur dicht te laten. Wie blijft er nu binnen op de buitenspeeldag? We mochten vrij spelen en namen deel aan een spelcarrousel met het derde leerjaar. Gelukkig scheen de zon!

12 mei… Moederdag, een dag om al die speciale, toffe, energieke, liefdevolle,… mama’s in de bloemetjes te zetten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik gewacht heb tot deze feestdag voorbij was, want het zou zonde zijn om de verrassing reeds te verklappen.

De laatste weken hebben we een nieuwe techniek leren kennen: fruit en kruiden snijden én drogen in de oven om er nadien zelfgemaakte thee van te maken. We wouden dit natuurlijk niet zomaar geven, dus maakten we een mooi schaaltje dat nadien nog voor andere doeleinden gebruikt kan worden.
Het was een hele klus en we moesten lang aan de oven wachten, maar het resultaat mag er zijn!